Securitas Technology bundelt krachten in Dordrecht

Securitas Technology, het voormalige Poseidon Security Systems, is per 20 augustus verhuisd van Breda naar Alphatron Security Systems in Dordrecht. Alphatron maakt sinds maart van dit jaar ook onderdeel uit van Securitas Nederland. Poseidon is bij menig carwash en tankstation bekend van de slimme oplossingen door middel van bijvoorbeeld cameragebruik. 

Securitas Technology, dat tot 1 januari 2018 onder de naam Poseidon Security Systems opereerde, maakt sinds de overname door de Zweedse multinational Securitas in 2015 een sterke groei door waardoor de behoefte aan meer werkruimte ontstaat. Mede door de overname van Alphatron groeiden de technologieactiviteiten van Securitas naar circa 100 medewerkers. Het streven van Securitas Technology is om haar klanten te laten excelleren door de toepassing van slimme technologie. Dat doet het met een aanbod van vernieuwende oplossingen, bestaande uit intelligente combinaties van hard- en software die de veiligheid vergroten en de business performance van organisaties en bedrijven verbeteren. Veel carwashbedrijven in Nederland maken al gebruik van de slimme oplossingen van het beveiligingsbedrijf.

Het Nieuwe Beveiligen

“De verhuizing naar één gezamenlijk pand is de logische vervolgstap, welke past binnen de strategie van onze beveiligingsvisie ‘Het Nieuwe Beveiligen’ genaamd”, aldus John Heins, algemeen directeur van Securitas Technology. “Technologie is een van de pijlers van Het Nieuwe Beveiligen, dat staat voor preventieve veiligheidsoplossingen met een maximale synergie tussen mens, kennis en technologie. Met onze nieuwe huisvesting en een team van 100 gepassioneerde security-professionals zijn wij klaar voor de toekomst.”

Lees ook:

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos is vaste redacteur van vakblad CarwashPro en zo nu en dan schrijft hij voor wat andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.