Super Sonic, Express, Carwash, Mississippi

Super Sonic Car Wash opent vierde locatie

Dat de Amerikaanse carwashmarkt in beweging is, blijkt wel uit het aantal overnames en nieuwe openingen dat recentelijk heeft plaatsgevonden. Super Sonic Express Car Wash heeft alweer de vierde locatie geopend in de Verenigde Staten en probeert zich sterk in de markt te nestelen. 

Het bedrijf deed dit in dezelfde stad als waar het al een wasstraat heeft, Starkville in de Amerikaanse staat Mississippi. Het leek het bedrijf wel handig om twee wasstraten in dezelfde stad te hebben, dit om een sterk bereik van het Super Sonic merk te creëren. Een stad verder staan namelijk de andere twee wasgelegenheden van het merk.

Gemak

Op de eerste locatie van Super Sonic is het soms zo druk dat automobilisten doorrijden. Om dat te voorkomen werd er een nieuwe locatie elders bijgebouwd. Het gemak van wassers zou ook flink hebben meegespeeld in de beslissing een nieuwe locatie te openen, niemand hoeft nu meer om te rijden om de auto te wassen. De dekking is een stuk groter. Sinds de opening weten mensen dan ook gelijk massaal de nieuwe wasgelegenheid te vinden.

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos is vaste redacteur van vakblad CarwashPro en zo nu en dan schrijft hij voor wat andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.