ambulance, emergency room, ziekenhuis

4-jarig jongetje raakt gewond in carwash

De politie in Dalton, een plaats in de Amerikaanse staat Georgia, zegt dat afgelopen maandag een vier jaar oud jongetje gewond raakte in een carwash. De vader van het mannetje wilde de auto verzetten, waarop zijn voet weggleed en zijn zoon klem kwam te zitten. De auto ging hierdoor naar voor en zorgde er zo voor dat het jongetje bekneld raakte tegen een stalen steunbalk. 

Het jongetje werd volgens News Channel 9 naar het ziekenhuis overgebracht.  Hij herstelt in het ziekenhuis van Chattanooga van de breuken in zijn been.  Het incident vond maandag om iets voor half zes ’s avonds plaats bij de GooGoo Car Wash op North Glenwood Avenue.

Onderzoek

De politie geeft in een reactie aan dat de 24-jarige vader van het slachtoffer de binnenkant van zijn auto aan het stofzuigen was. Toen hij besloot de auto naar voren te verplaatsen, zodat hij de rest van het interieur kon stofzuigen ging het mis. Hij vertelde onderzoekers dat terwijl hij naar voren reed, en zijn voet van het pedaal gleed. Daardoor vloog de auto over het betonnen stopblok waardoor zijn zoon werd geraakt en hij klem kwam te zitten tussen de auto en de constructiepaal van de wasbox. De verkeerseenheid van de politie van Dalton onderzoekt het incident, maar er is geen aanklacht ingediend.

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos is vaste redacteur van vakblad CarwashPro en zo nu en dan schrijft hij voor wat andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.