BBRV, carwash, Suzanne Huisman

BBRV organiseert speciaal evenement voor Belgische branche

De Belgische Beroepsvereniging Reiniging Voertuigen (BBRV) organiseert voor het eerst een speciale bijeenkomst voor leden en niet-leden uit de carwashbranche. Tijdens het Carwash Sectormoment 2018 op 24 september om 19:30 zal de vereniging zich voorstellen aan de aanwezigen. “Het is goed om te laten zien wat we gedaan hebben, wat we doen en wat we van plan zijn”, zegt voorzitster Suzanne Huisman. 

Het evenement wordt gehouden in Zaal De Hoorn in het Belgische Leuven. “Het is een goed moment voor ondernemers uit de branche om ons en elkaar te leren kennen en van elkaar te leren. Daarom hebben we ook een speciale spreker uitgenodigd. Marketing coach Roger Heijmans zal vertellen over innovaties en waar het in de branche de aankomende tijd naartoe zal gaan”, legt Huisman uit.

Programma

Om 19:30 zijn de ondernemers uitgenodigd. Het officiële programma gaat een half uur later van start met de presentatie van de spreker. Om 20:30 wordt het officiele BBRV-Keurmerk gepresenteerd aan de aanwezigen en wordt een overzicht gegeven van de geboekte resultaten. Een half uur later is er de kans om te netwerken. Belangstellenden kunnen zich tot maandag 17 september aanmelden. Voor leden is de bijeenkomst gratis, voor niet-leden bedragen de kosten €15. De kosten kunnen later verrekend worden wanneer men toch lid wordt.

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos was tot 2018 de vaste redacteur van vakblad CarwashPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.