De Wasstraat Herent

Fotoalbum: De Wasstraat in Herent

De Wasstraat Herent

Een fotoalbum na een bezoek aan De Wasstraat in Herent kan niet ontbreken. De wasgelegenheid is groot en trekt dagelijks enorm veel wassers. Volgens het Amerikaanse principe zijn er meerdere inrij mogelijkheden waardoor de doorstroming van automobilisten maximaal is. Daarnaast wordt er flink aan het milieu gedacht en zijn er op het enorme stofzuigplein enkele innovaties aanwezig. 

De dubbele Sonny’s wasstraat is voorzien van felle borstels van Brushcom. De enorme installatie om het water te recyclen beslaat bijna de gehele kelder. Sowieso laten grote boxen zien dat het afval afkomstig uit de auto’s van wassers gescheiden dient te worden. Een mooie toevoeging aan het stofzuigplein zijn twee oplaadpunten voor elektrische auto’s, deze wasstraat denkt aan de toekomst en het milieu:

Lees ook: Innovatie en milieu hoog in het vaandel bij De Wasstraat in Herent

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.