Kromhouthal, Amsterdam

Preview: de nieuwe locatie van Carwash Show Europe

De komende editie van Carwash Show Europe wordt georganiseerd in samenwerking met CarwashPro. Het evenement vindt plaats op 18 en 19 september 2019. Onlangs brachten we daarom een kort bezoekje aan de nieuwe expositiehal. Om de beurs naar een hoger niveau te tillen en echt te werken aan de beleving wordt de beurs volgend jaar gehouden in de Kromhouthal, een oude fabriekshal aan de overkant van het water van het Centraal Station in Amsterdam. De locatie is gemakkelijk bereikbaar.

Zoals hieronder te zien is, past de uitstraling van de locatie helemaal bij het thema carwash. Meerdere grote fabrikanten hebben zich al aangemeld als standhouder. Wie interesse heeft om te exposeren, kan contact opnemen met Niels Singeling van CarwashPro, via niels.singeling@promedia.nl.

Lees ook: ProMedia Group sluit overeenkomst voor organiseren Carwash Show Europe

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos is vaste redacteur van vakblad CarwashPro en zo nu en dan schrijft hij voor wat andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.