OQ Value, tankstation

OQ Value bouwt station met carwash in Raalte

Bron Fb OQ Value

Brandstoffen- en smeermiddelenleverancier OQ Value start voor het eind van het jaar met de bouw van een tankstation en carwash aan de Nieuwe Deventerweg in Raalte. De opening van de nieuwe bemande locatie met ook een shop staat in de tweede helft van 2018 gepland.

Het tankstation komt op het terrein van het voormalige Recreatiecentrum Raalte, dat tussen de N348 en N332 ligt. In dagblad De Stentor vertelt eigenaar van OQ Value Gerard Jansen Holleboom mooie kansen te zien voor de nieuwe locatie. Het is een interessante plek waar drie belangrijke wegen bij elkaar komen. Het is volgens hem een perfecte plaats om naast brandstoffen ook een succesvolle shop te exploiteren en een carwashgelegenheid neer te zetten.

OQ Value

De twee letters in de naam OQ staan voor ‘oil’ en ‘quality’. Oprichter Jansen Holleboom besloot na een lange carrière in de branche, waarin hij onder meer werkzaam was bij Shell, te kiezen voor het zelf starten van een onderneming. Hij nam in 2008 bedrijven over in het Zeeuwse Sas van Gent (Oppeneer Sluiskil) en in Tiel (Oliehandel Van den Berg). Er volgden nog een aantal overnames in de jaren erna.

OQ Value heeft een kleine twintig tankstations, in de kleuren van Shell en OQ. Die liggen in de provincies Zeeland, Overijssel, Gelderland en Zuid-Holland.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.