carwashcrash, Haarlem, OK, WashTec, Audi

Audi rijdt roll-over omver bij OK in Haarlem

Een Audi is in de middag van 5 november in de washal van een carwash van een OK tankstation in Haarlem gecrasht. De bestuurder bleef volgens de politie ongedeerd. Volgens hen was hij niet onder invloed van alcohol of drugs. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, wordt momenteel onderzocht.  

Rond 17:30 vond het ongeluk plaats bij het tankstation aan de Leidsevaart in Haarlem. Volgens NH Nieuws wordt er onderzoek gedaan naar mogelijk instortingsgevaar. Zoals te zien is op de foto, is de ravage enorm. Van de WashTec roll-over is weinig over.

Audi

Ook de Audi kwam niet ongeschonden uit de crash. Medewerkers van de naastgelegen Audi garage Broekhuis willen geen mededelingen over het voorval doen. Dus of het om een Audi gaat afkomstig uit de desbetreffende garage is dus niet bekend. Volgens de politie was de bestuurder niet bij de locatie om zijn auto te wassen.

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos is vaste redacteur van vakblad CarwashPro en zo nu en dan schrijft hij voor wat andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.