carwashcrash, Haarlem, OK, WashTec, Audi

Video: Beelden van crash in carwash Haarlem

Dumpert heeft beelden geplaatst van de bewakingscamera’s van OK tankstation Haarlem. Een Audi crashte hier in de middag van 5 november in de washal van een carwash. De bestuurder bleef volgens de politie ongedeerd. Volgens hen was hij niet onder invloed van alcohol of drugs. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, wordt momenteel onderzocht.  

De desbetreffende video is via deze link te vinden. Rond 17:30 vond het ongeluk plaats bij het tankstation aan de Leidsevaart in Haarlem. Op de foto is te zien hoe de auto het terrein van Audi garage Broekhuis in volle vaart verlaat en met een bloedgang de washal inrijdt. Zoals te zien is op de foto en de video’s is de ravage enorm.

Medewerkers van de naastgelegen Audi garage Broekhuis willen geen mededelingen over het voorval doen. Volgens de politie was de bestuurder niet bij de locatie om zijn auto te wassen.

Lees ook: Audi rijdt roll-over omver bij OK in Haarlem

Onderwerpen: , , , , ,

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos is vaste redacteur van vakblad CarwashPro en zo nu en dan schrijft hij voor wat andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.