tommy's, sarasota, carwash

Tommy’s krijgt drie nieuwe franchise-filialen

tommy's, sarasota, carwash

De franchise-formule Tommy’s Express Car Wash heeft drie nieuwe filialen aangekondigd. Het gaat om zelfstandig opererende wasstraten van verschillende ondernemers. De nieuwe express faciliteiten zijn gevestigd in Sarasota in Florida, Omaha in Nebraska en Menifee in California. Alle wasstraten zijn in oktober 2018 geopend.

Wat wel gelijk is aan de drie verschillende locaties is dat ze allemaal gebruikmaken van het ‘Tottally Tommy’ design. Dit houdt in dat ze allen dezelfde architectuur, uitstraling en lay-out hebben. Daarnaast hebben ze het bolle dak, ramen over de gehele lengte van de wasstraat en hoektorentjes. Ook hebben de filialen allemaal een Tommy Transporter Dual Belt Conveyor, een speciaal verkoop systeem met nummerplaat herkenning en speciale roestvrijstalen wasbogen.

Opening

De locaties hebben al proefgedraaid en gebruik gemaakt van speciale promoties waardoor de locaties nog voor de officiële openingen al goed gevonden werden door wassers. De nieuwe locaties vormen de zesde, zevende en achtste Tommy’s Express Locaties in de Verenigde Staten. De openingsevenementen vinden aankomende tijd plaats op de verschillende plaatsen.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.