Tankstation Vakbeurs

Tankstation & Carwash Vakbeurs in Expo Houten van start gegaan

De vijfde editie van de Tankstation & Carwash Vakbeurs is in volle gang. Twee dagen lang, op woensdag 21 en donderdag 22 november, staat de Expo Houten volledig in het teken van brandstof, carwash en convenience. Registreren voor de Tankstation Vakbeurs kan nog steeds via de website www.tankstationvakbeurs.nl.

De vloer voor de belangrijkste vakbeurs voor de professionele tankstation- en carwashmarkt in de Benelux is dit jaar helemaal uitverkocht. Alle belangrijke (olie)maatschappijen en toeleveranciers op het gebied van tankstations, (alternatieve) brandstoffen, carwash en retail – groot en klein – zijn dit jaar als exposant aanwezig.

Op de eerste dag is de beursvloer geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Ook vindt op woensdag 21 november het Nationaal Tankstation Congres plaats. Het congresprogramma staat dit jaar volledig in het teken van de brandstofmix van 2020-2025. Wat wordt de brandstofmix van de toekomst en hoe speel je als ondernemer of leverancier op tijd in op de veranderingen in de markt?

Op het programma staan sessies van onder meer het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Shell, BOVAG en Orangegas. Elf sprekers gaan in op de kansen van waterstof, snellaadpalen, biobrandstoffen, LNG en CNG/groengas. Voormalig F1-coureur Robert Doornbos en coureur/presentator Rob Kamphues verzorgen een sessie over autoracen in de toekomst en de rol van brandstoffen. De woensdag wordt afgesloten met een netwerkborrel op de beursvloer.

Workshops en carwashforum

Voor de tweede dag van de vakbeurs is een uitgebreid workshopprogramma samengesteld, de presentaties vinden zowel op de vloer als in de speciale workshopzalen plaats. Naast deze sessies, waarbij de focus ligt op shop, carwash en forecourt, vindt ook dit jaar het carwashforum plaats. Prominente ondernemers en leveranciers discussiëren met elkaar over de toekomst van de branche en over de kansen die er liggen. Natuurlijk is ook de beursvloer op donderdag de hele dag geopend, van 10.00 tot 17.00 uur.

Op de tweede dag van de beurs staat bovendien de uitreiking van de Tankstation Challenge op het programma. Vakblad TankPro is afgelopen maanden samen met FoodCourt op zoek gegaan naar de beste tankshop van Nederland. De winnaar van deze prestigieuze prijs wordt op donderdag 22 november bekendgemaakt.

Registreren voor de Tankstation Vakbeurs kan nog steeds op www.tankstationvakbeurs.nl.

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos was tot 2018 de vaste redacteur van vakblad CarwashPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.