Carwash

Vlaamse carwashketen De Singel overgenomen

Ondernemer Vincent Thiers uit West-Vlaanderen heeft carwashketen De Singel opgekocht. Naast de hoofdvestiging in Melle staan er ook vestigingen van De Singel in Lichtervelde, Kuurne, Deinze, Aalst en Vilvoorde.

Hoewel Thiers geen achtergrond in de carwashsector heeft, was hij van begin af aan overtuigd van de kwaliteiten van De Singel. “Ik wist dat het een bloeiende zaak was en absoluut de moeite waard om over te nemen”, liet de ondernemer Servicestation.be weten. “Ik leer elke dag bij over de verschillende materialen, zepen, vergunningen. Daarnaast stonden de medewerkers steeds klaar om al mijn vragen te beantwoorden.”

Expansie

Circa 230.000 auto’s worden jaarlijks gewassen in de keten. Thiers is erg ambitieus en heeft plannen om de carwash in de toekomst verder uit te breiden. Expansie heeft echter niet de hoogste prioriteit. Op dit moment ligt de nadruk vooral op het leveren van de beste reiniging en het verzorgen van een kwalitatief zo hoog mogelijke carwashbeleving. Het overnameproces werd door overnamebegeleider Aquis in goede banen geleid.

Onderwerpen: ,

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.