TanQyou richt zich in de toekomst meer op carwashes

TanQyou timmert hard aan de weg en neemt in hoog tempo allerlei bestaande tankstations over. In de nabije toekomst wil deze Friese onderneming zich naast het runnen van onbemande tankstations ook op het uitbaten van carwashes richten. Marketing manager Bart Kuperus vertelt meer over de toekomstplannen van het bedrijf uit Franeker.

De nadruk ligt momenteel op de overname van tankstations, maar de focus wordt verbreed naar carwashes. “In een vestiging in Franeker staat bijvoorbeeld al een carwash. Deze is bemand. Eerst worden auto’s door een van de medewerkers voorgewassen, waarna daarna een rit door de wasstraat gemaakt kan worden. Tevens zijn er wasboxen beschikbaar op een aantal van onze locaties”, stelt Kuperus. “De laatste jaren hadden tankstations de hoogste prioriteit, maar in de nabije toekomst gaan we ons ook meer inzetten voor waslocaties.”

Account

De TanQyou formule werd drie jaar geleden opgericht door Jan-Harmen Akkerman. Inmiddels telt de organisatie achttien vestigingen. Het Friese bedrijf combineert gebruiksgemak met technologie. Zo is in elke ‘slimme’ pomp een touchscreen geïntegreerd. Via dit scherm, de website of een app kunnen klanten zich aanmelden via hun eigen account. Dat My TanQyou-account moet men aanmaken om van de services gebruik te maken. Na aanmelding komt de klant in een gepersonaliseerde omgeving terecht, waarna hij bij de voornaam begroet wordt en direct inzicht in zijn brandstofadministratie krijgt.

Onderwerpen: ,

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.