Fotoreportage: Bas Autowas Zwolle-West

Recentelijk werd de vloer van Bas Autowas Zwolle-West vervangen. De oude coatingvloer heeft plaatsgemaakt voor de MesaCon 6000 troffelvoer van Mesa Coatings. Eigenaar Maarten van Boven is erg tevreden over de nieuwe vloer. 

De hele vloer is antislip, maar de grip is niet overal gelijk. Dat ligt aan het aflakproces van Mesa Coatings, waardoor de voorkant wat ruwer is en minder glad. Medewerkers glijden hier dus niet uit. Achteraan is de vloer een stuk gladder, omdat daar geen mensen lopen.

Lees ook:

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.