Carwash show

Eerste exposanten Car Wash Show Europe bekendgemaakt

ProMedia Group, het bedrijf achter onder meer CarwashPro en de Tankstation Vakbeurs, neemt de organisatie van Car Wash Show Europe op zich. Op 18 en 19 september vindt de eerste door ProMedia Group georganiseerde editie van dit toonaangevende event plaats in de Kromhouthal in Amsterdam. Inmiddels zijn de eerste 24 exposanten bekendgemaakt.

Zo geven onder andere Ma-Fra, Mesa Coatings, Ergox, Caramba, Drainvac, ICT, Technovap, AxiPoint, Hydra-Flex, Morolite, Faritec, MTM Hydro, Sonny’s The Carwash Factory, Brushcom, WashTec, Kenotek, STI Conveyor Systems, Ace Carwash Systems, Lustra, Peco Carwash Systems, Blendco Systems, AVW Automatic Vehicle Wash, Washworld en Motor City Wash Works acte de présence.


In samenwerking met de International Carwash Association (ICA) houdt ProMedia Group uit Breda zich bezig met het event. De samenwerking werd april 2018 beklonken in Las Vegas. Directeur Joan Blaas van ProMedia tekende daar een contract met Eric Wulf, president van de International Carwash Association (ICA). In de overeenkomst is opgenomen dat de komende vijf edities van de Car Wash Show Europe door het Brabantse bedrijf worden georganiseerd. Het Amerikaanse ICA vergaarde bekendheid met hun grootschalige beurzen.

Lees ook:

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.