carwash

Video verhaalt over overname Belanger door Dover

De Amerikaanse, industriële fabrikant Dover heeft Belanger overgenomen. De kersverse aanwinst wordt onderdeel van OPW, een onderdeel van het zogenaamde ‘Fluids-segment’ van Dover. Belanger is een fabrikant van wasapparatuur en -systemen voor voertuigen. OPW is gespecialiseerd in carwashsystemen. Om de overname kracht bij te zetten, is een video gepresenteerd.

Dover is een beursgenoteerd bedrijf dat producten en diensten voor drie segmenten aanbiedt. Het gaat hier om technische systemen, vloeistoffen (‘fluids’) en koel- en vriesapparatuur. Het hoofdkantoor bevindt zich in het Amerikaanse Downers Grove in de staat Illinois. Wereldwijd werken er ruim 26.000 mensen voor deze onderneming.

OPW is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van oplossingen voor tank- en vloeistofbehandeling. Het bedrijf zet zich in voor de veilige behandeling en distributie van brandstoffen en kritieke vloeistoffen. Daarnaast levert OPW laadarmen, droogloopkoppelingen, tankwagenuitrusting, kleppen en uitrustingen voor railvoertuigen en carwashsystemen. OPW heeft verkoopkantoren in Noord-Amerika, Europa, Latijns-Amerika en Azië-Pacific.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.