LekkerbijKlok introduceert romantische carwash

Romantici met een voorkeur voor schone auto’s kunnen hun lol op bij LekkerbijKlok. De wasgelegenheid bij dit tankstation in Hoogeveen is op Valentijnsdag omgedoopt tot ‘Tunnel of Love’. De wasstraat is speciaal voor de gelegenheid roodgekleurd: de kleur van de liefde.

Klok staat bekend om zijn ludieke acties. Zo haalde hij het landelijk nieuws met zijn Kwartje van Klok toen toenmalig Minister Wim Kok van Financiën in 1991 een kwartje van de automobilist ‘pikte’ door een accijnsverhoging in te voeren. Het ‘Kwartje van Kok’ was bedoeld om het tekort op de Rijksbegroting terug te dringen. De belofte werd gedaan dat dit bedrag later zou worden teruggegeven, maar wat uiteindelijk nooit gebeurde.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.