Texaco Hulst van De Pooter Olie heeft primeur met CarwashPay

Texaco Hulst van De Pooter Olie mag zich de eerste locatie in Nederland met een CarwashPay noemen. Met dit systeem wordt de roll-over op locatie aangestuurd en kunnen klanten zelf eenvoudig het wasmenu selecteren om vervolgens contactloos of met een QR-code af te rekenen.

Als de klant op locatie getankt heeft, kan hij beloond worden met een kortingsbon. Deze coupon kan verzilverd worden op de CarwashPay. Dit systeem is één van de ontwikkelingen binnen Charlie van TSG. Via het Charlie Dashboard kunnen onder andere wasprogramma’s en promoties bepaald worden.

Met CarwashPay wordt de roll-over op locatie aangestuurd en kunnen klanten zelf eenvoudig het wasmenu selecteren

Het Texaco tankstation aan de Glacisweg in Hulst is onderdeel van De Pooter Olie. Dat bedrijf uit Terneuzen beschikt in totaal over 13 tanklocaties in de kleuren van Texaco, Firezone en PicoBello. Deze bevinden zich allemaal in de provincie Zeeland.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.