Fotoreportage: Carwash Hoorn

Ondernemer Charl van Zijl is druk bezig met de afrondende fase rond zijn nieuwe wasgelegenheid in Hoorn. Carwash Hoorn wordt een “modern wascentrum” met een baan van 50 meter waarin men overdekt kan stofzuigen. Buiten de hal worden vijf wasboxen gerealiseerd. Recentelijk werd een nieuwe vloer gelegd.

Het is de bedoeling dat het nieuwe bedrijf in april zijn deuren opent, aldus Van Zijl: “Mesa Coatings is verantwoordelijk voor de vloer. Ik ben via vakbladen en -literatuur bij hen terechtgekomen. Ik heb meerdere partijen benaderd, maar het bedrijf uit Bladel kwam als beste uit de bus. De prijs was medebepalend en ik ervaar het contact met hen als zeer prettig.”

Naast de plaatsing van een nieuwe vloer wordt ook hard gewerkt aan de verlichting. zo wordt veel met LED-verlichting gedaan om een showelement te creëren. “We willen echt een spektakel bieden en van een bezoek aan de carwash een familie-uitje maken. Iets waar het hele gezin plezier aan beleefd. De verlichtingsbogen worden geplaatst en over twee weken hoop ik alles rond te hebben en te openen. Ik denk dat dit een heel leuk bedrijf gaat worden. al zeg ik het zelf”, besluit Van Zijl.

In deze fotoreportage is de voortgang van de werkzaamheden te zien.


Lees ook:

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.