Caramba Nederland breidt team uit met nieuwe technisch adviseur

Caramba Nederland groeit en breidt het team verder uit. Naast de toenemende productvraag blijkt dat steeds meer carwashondernemers ondersteuning en service van de chemieleverancier belangrijker vinden. De onderneming uit Assen anticipeert hierop door te investeren in meer technische support om klanten optimaal te kunnen adviseren en ondersteunen.

Per 1 april 2019 wordt daarom Volkmar Alberts binnen het team van Caramba Nederland verwelkomd. Als technisch adviseur gaat hij het verkoopteam ondersteunen.  Alberts is al vele jaren werkzaam in de carwashbranche en wordt gezien als een betrouwbare, inventieve en creatieve gesprekspartner met veel knowhow. Volkmar is te bereiken op telefoonnummer 06-42747817. Als reinigingsspecialist voor de carwashsector focust Caramba Nederland zich op het totale proces. Daarbij hoort het uitvoeren van analyses, testen en advisering. Naast het leveren van chemie, wordt een klantspecifieke totaaloplossing aangeboden.

Technisch adviseur Volkmar Alberts versterkt Caramba Nederland

Gespecialiseerd

Het inzetten van de juiste reinigingschemie is één van de belangrijke factoren voor het reinigingsresultaat in de carwash. Ook het tempo van de reiniging, materiaalbescherming, de kwaliteit van het recyclewater en het droogresultaat spelen een belangrijke rol. Daarnaast zijn de wasinstallatie, het wasproces, maar ook de chemiekosten een voorname factor voor een schone auto. Caramba Nederland is gespecialiseerd in de ontwikkeling van chemische producten voor wasgelegenheden.

Lees ook:

  • Caramba Nederland verbetert kwaliteit recyclewater met X-line
  • Carwash Druten: ‘Door een goede chemie kom je samen verder’
  • Foto-album: Door de wasstraat bij Carwash Druten
  • Helder Carwash voegt Foamer en extra programma toe

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.