Tamoil opent onbemand tankstation met wasboxen in Raamsdonksveer

Tamoil heeft afgelopen week een nieuw Tamoil Express tankstation geopend dat over twee wasboxen beschikt. Dit onbemande tankstation staat aan de Parklaan 3 in Raamsdonksveer en heeft reeds de vertrouwde rood-wit-blauwe kleuren gekregen.

Op deze locatie kunnen klanten terecht voor Euro 95, Diesel en SuperE10Plus. Tamoil is al meer dan 50 jaar actief op de Nederlandse brandstofmarkt en exploiteert 207 tankstations in Nederland. “Onze ambitie is om de komende jaren het aantal tankstations verder uit te breiden.”, zegt Managing Director Ronald Kempen van Tamoil Nederland. “Door de opening van dit nieuwe onbemande tankstation is het nu ook in Raamsdonksveer mogelijk voor consumenten om een hoge kwaliteit brandstof tegen een scherpe prijs te tanken.”

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.