tankstation vakbeurs

Save The Date: Tankstation Vakbeurs 2019

Expo Houten is op woensdag 6 en donderdag 7 november 2019 the place to be voor carwashondernemers en tankstationhouders. Gedurende deze dagen vindt namelijk de Tankstation & Carwash Vakbeurs 2019 plaats. Tijdens dit event worden de nieuwste innovaties getoond en is er voldoende ruimte voor netwerken.

De Tankstation & Carwash Vakbeurs is een actieve netwerkdag met zowel een vakbeurs, vakcongressen, netwerkbijeenkomsten, perspresentaties en diverse interessante workshops. Deze aftermovie uit 2018 geeft aan wat je kunt verwachten van een bezoek aan dit netwerkevenement.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.