ICA en University of Notre Dame presenteren carwashopleiding

In samenwerking met de University of Notre Dame heeft de International Carwash Association (ICA) een opleiding opgezet. Dit programma heet Car Wash Executive Management Institute. Na het volgen van deze cursussen moeten de leiderschaps- en managementvaardigheden van carwash-professionals verbeterd zijn.

Alle cursussen worden gegeven door hoogleraren van de Universiteit van Notre Dame in Chicago. Na een succesvolle afronding van het programma ontvangen de deelnemers een certificaat van de universiteit. Het Car Wash Executive Management Institute is bedoeld voor leidinggevenden in carwashorganisaties. Denk dan aan bedrijfseigenaren, leidinggevenden en districts- en sitebeheerders. Het programma vindt plaats van 28 juli tot 2 augustus 2019.

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

ICA en University of Notre Dame presenteren carwashopleiding | CarwashPro

ICA en University of Notre Dame presenteren carwashopleiding

In samenwerking met de University of Notre Dame heeft de International Carwash Association (ICA) een opleiding opgezet. Dit programma heet Car Wash Executive Management Institute. Na het volgen van deze cursussen moeten de leiderschaps- en managementvaardigheden van carwash-professionals verbeterd zijn.

Alle cursussen worden gegeven door hoogleraren van de Universiteit van Notre Dame in Chicago. Na een succesvolle afronding van het programma ontvangen de deelnemers een certificaat van de universiteit. Het Car Wash Executive Management Institute is bedoeld voor leidinggevenden in carwashorganisaties. Denk dan aan bedrijfseigenaren, leidinggevenden en districts- en sitebeheerders. Het programma vindt plaats van 28 juli tot 2 augustus 2019.

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.