Esso wil tweede tankstation in Grou plaatsen

De gemeente Leeuwarden ontving onlangs een vergunningsaanvraag voor een tweede Esso tankpunt in Grou. Bezoekers van Grou zien bij binnenkomst aan de linkerkant van de weg het Esso tankstation met bemande shop en wasstraat.

Er bestaat ook de mogelijkheid om te tanken bij een onbemand station van Firezone op het Molelân 2 naast Kooiker Logistics. Recentelijk werd bij de gemeente een omgevingsvergunning aangevraagd voor een ander merk brandstoffen. Momenteel  is het een Firezone tankstation. In de toekomst zou daar een Esso Express moeten komen.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.