Fotoreportage: opening Carwash Bolsward

Afgelopen zaterdag werd de Friese wasgelegenheid Carwash Bolsward officieel geopend. Deze feestelijke happening werd verzorgd door Carwash Bolsward, Fieten Olie en Eenzet Carwash. Gedurende deze dag kon met forse korting getankt worden en mochten auto’s voor een euro door de nieuwe Istobal M’Start roll-over. Het gebruik van de Istobal Jetwash wasboxen was tijdens deze dag geheel gratis.

Namens Eenzet Carwash was ook Formule1 presentator Rob Kamphues aanwezig. Bezoekers die het aandurfden, mochten met Kamphuis mee in de auto. Samen met de presentator konden zij rondjes driften en donuts draaien waarbij de rook van de banden kwam. Voor de jonge bezoekers was er een springkussen. Omdat beelden meer zeggen dan duizend woorden, is hieronder een fotoreportage te zien.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.