Video over digitalisering in de carwashbranche

Digitalisering is een begrip in de carwashbranche. Steeds meer apparatuur wordt digitaal aangestuurd en volgens fabrikanten, leveranciers en professionals wordt dat alleen maar meer. Het team van CarwashPro.de vroeg tijdens vakbeurs Tankstelle & Mittelstand aan een aantal partijen hoe zij de opmars van digitalisering zien.

Je kunt niet om het begrip ‘digitalisering’ heen. We gebruiken smartphones, leven in smart homes en ontspannen voor onze smarttv. Dit jaar verschijnen innovaties die volgens fabrikanten de sector “voorgoed veranderen.” Het team van CarwashPro.de maakte een aantal video’s over digitalisering. In deze kortfilms vertellen woordvoerders van onder andere WashTec, Christ en DICO meer over hun toekomstverwachtingen. In deze teaser wordt alvast een voorproefje gegeven over wat je kunt verwachten van deze serie. De video kan met Nederlandse ondertiteling bekeken worden.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.