Digitalisering in carwashbranche: DICO aan het woord

Het Duitse DICO ontwikkelde een app waarmee gebruikers kunnen zien welke kwalitatief goede carwashes bij hen in de buurt zijn. Volgens onderneemster Caren Börsch biedt digitalisering verschillende kansen en mogelijkheden om meer klanten te trekken. Ook dataverzameling biedt meer inzicht en helpt bij de ontwikkeling van innovaties.

De redactie van CarwashPro.de sprak haar en andere vertegenwoordigers van de carwashbranche tijdens vakbeurs Tankstelle & Mittelstand.  In een aantal video’s vertellen woordvoerders van onder andere WashTecChrist en DICO meer over innovaties, uitdagingen en hun toekomstverwachtingen. Dit keer is het dus de beurt aan BTG. De video kan met Nederlandse ondertiteling bekeken worden.

Lees ook:

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.