Carwash Dronten versterkt met hondenwasstraat

Dronten is met de komst van Dogwash Dronten een hondenwasstraat rijker. De voorziening voor viervoeters staat tussen de drie autowasboxen van Carwash Dronten. Deze wasgelegenheid is geschikt voor zowel particulieren als bedrijven.

“Er zit een geautomatiseerde vriendelijke stemgestuurde computer in”, vertelt eigenaar Olaf Vrijs uit aan De Drontenaar.nl. “Alle handelingen worden op een zeer eenvoudige manier uitgelegd. Er worden bij de wasbeurt hoogwaardige producten gebruikt die de hondenvacht zacht maken en langdurig lekker laten ruiken.”

Bij een bezoek aan de hondenwasstraat is het gebruik van shampoo, conditioner, föhn en een anti-vlooien- en anti-parasietenmiddel inbegrepen. Volgens Vrijs is deze service ideaal voor bezitters van viervoeters waarbij een wasbeurt in de badkamer ontaardt in een smeerboel. Bij Dogwash Dronten kan met munten betaald worden.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.