CarwashPro presenteert digitaal beursmagazine in teken van CWSE

Op 18 en 19 september vindt de Car Wash Show Europe 2019 plaats in de Kromhouthal in Amsterdam. Uiteraard is het team van CarwashPro daar ook aanwezig om verslag te doen van dit event dat geen enkele ondernemer uit de carwashbranche mag missen. Ter ere van deze vakbeurs voor een internationaal publiek is een digitaal magazine gemaakt.

Dit online vaktijdschrift is gratis te downloaden. In deze uitgave wordt onder meer vooruitgekeken naar de beurs die in september gehouden wordt. CEO Eric Wulf van de International Carwash Association (ICA) vertelt meer over wat bezoekers kunnen verwachten van een trip naar Car Wash Show Europe 2019. Daarnaast komen ondernemers uit Nederland aan bod die meer vertellen over hun bedrijfsvoering.

Nieuwsgierig geworden? Klik hier om het digitale magazine te downloaden.

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

CarwashPro presenteert digitaal beursmagazine in teken van CWSE | CarwashPro

CarwashPro presenteert digitaal beursmagazine in teken van CWSE

Op 18 en 19 september vindt de Car Wash Show Europe 2019 plaats in de Kromhouthal in Amsterdam. Uiteraard is het team van CarwashPro daar ook aanwezig om verslag te doen van dit event dat geen enkele ondernemer uit de carwashbranche mag missen. Ter ere van deze vakbeurs voor een internationaal publiek is een digitaal magazine gemaakt.

Dit online vaktijdschrift is gratis te downloaden. In deze uitgave wordt onder meer vooruitgekeken naar de beurs die in september gehouden wordt. CEO Eric Wulf van de International Carwash Association (ICA) vertelt meer over wat bezoekers kunnen verwachten van een trip naar Car Wash Show Europe 2019. Daarnaast komen ondernemers uit Nederland aan bod die meer vertellen over hun bedrijfsvoering.

Nieuwsgierig geworden? Klik hier om het digitale magazine te downloaden.

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.