carwash, Amerika

Bezoek de Virtual Car Wash Tour op CWSE 2019

Voor een bezoek aan een Amerikaanse carwash is geen vliegticket meer nodig. Op Car Wash Show Europe 2019 (CWSE 2019) geeft ondernemer Haji Tehrani namelijk een virtuele rondleiding door zijn Drive & Shine Car Wash. Vanuit de Kromhouthal in Amsterdam waar deze interactieve presentatie plaatsvindt, geeft Tehrani de bezoekers vanaf afstand inzicht in zijn bedrijfsvoering.

De Amerikaanse Drive & Shine Car Wash bevindt zich in South Bend in Indiana. Deze moderne wasgelegenheid is van alle gemakken voorzien. Tehrani maakt gebruik van geavanceerde apparatuur, bezit een poetsbedrijf, maakt het verversen van olie mogelijk en beschikt over een stofzuigerplein. In zijn virtuele tour laat hij zien wat bezoekers kunnen verwachten van een trip naar zijn wasgelegenheid.

Virtual Car Wash Tours – Drive and Shine Car Wash

Op 18 september is het seminar ‘Virtual Car Wash Tours – Drive and Shine Car Wash’ te volgen op CWSE 2019. De sessie duurt van 12.00 tot 12.30 uur en vindt plaats in Room 2. Uiteraard zijn er meerdere interactieve presentaties en andere interessante meetings te bezoeken op Car Wash Show Europe 2019. Het event vindt op 18 en 19 september plaats in de Kromhouthal in Amsterdam. Bekijk het volledige programma hier.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.