BOB Autowas presenteert fietstocht voor de hersenstichting

Om geld in te zamelen voor de hersenstichting heeft BOB Autowas de Ronde van BOB opgericht. Teamleider Niels van der Linden doet verspreid over vier dagen zeventien vestigingen van BOB Autowas aan. De tocht van Van der Linden eindigt in zijn eigen vestiging in Gouda.

Inmiddels zit de eerste dag van deze fietstocht erop. Van der Linde bezocht vestigingen in Cuijk, Nijmegen, Amersfoort, Hilversum en Utrecht. Zijn inspanningen leverde tot nu toe 6.707 euro op. Er kan uiteraard nog steeds gedoneerd worden voor dit initiatief. Alle opbrengsten gaan naar de hersenstichting. Doneren kan via deze link.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.