Leer op CWSE 2019 hoe je een goed personeelsbestand opbouwt

Mr. Wash Autoservice AG is een van de grootste carwashketens van Duitsland. Volgens expert Cornelis van de Pol heeft de onderneming dat te danken aan de betrokken werknemers. Hoe je als ondernemer ervoor zorgt dat je personeel net dat stapje extra zet, leer je tijdens Van de Pol’s praktijkworkshop op de Car Wash Show Europe 2019 (CWSE 2019).

Volgens de filosofie van Mr. Wash Autoservice AG vormen de werknemers de levenslijn van een bedrijf. De werving en selectie van nieuwe mensen is dan ook een essentieel onderdeel van de bedrijfsvoering. Maar hoe zorg je ervoor dat je een goed team samenstelt waarop je kunt bouwen? Van de Pol geeft tips & tricks in zijn praktijkworkshop. Na afloop heb je meer inzicht en weet je aan welke eigenschappen een succesvolle werknemer moet voldoen. Met deze informatie kun je een strategie opstellen en ervoor zorgen dat je personeel loyaal en gemotiveerd blijft.

Hiring, Developing and Retaining High Performing Employee

Op 18 en 19 september kunnen bezoekers de interactieve presentatie ‘Hiring, Developing and Retaining High Performing Employee’ volgen op CWSE 2019. De sessie op 18 september duurt van 12.30 tot 13.00 uur en vindt plaats in Room 1. Op 19 september vindt dezelfde sessie plaats van 11.30 tot 12.00 uur in Room 1. Uiteraard zijn er meerdere interactieve presentaties en andere interessante meetings te bezoeken op Car Wash Show Europe 2019. Het event vindt op 18 en 19 september plaats in de Kromhouthal in Amsterdam. Bekijk het volledige programma hier.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.