Bezoek virtuele tours door Waterway Car Washes op CWSE 2019

Benieuwd naar de verschillen tussen een Amerikaanse en een Europese carwash? Een vliegticket kopen is niet meer nodig, want op Car Wash Show Europe 2019 (CWSE 2019) ontdek je via een virtuele tour waarin Europeanen en Amerikanen van elkaar verschillen. Vanuit de Amsterdamse Kromhouthal ontdek je hoe het eraan toegaat in twee vestigingen van Waterway Car Wash.

Ondernemer Bob Dubinsky geeft een virtuele rondleiding door twee filialen van Waterway Car Wash. De vestigingen bevinden zich in het noordelijk deel van Chicago en liggen circa acht kilometer van elkaar vandaan. Hoewel de twee bedrijven dezelfde naam en eigenaar delen, verschillen ze heel veel van elkaar. De ene vestiging combineert een tankstation met een wasgelegenheid, terwijl het andere filiaal een volbloed carwash is. Dubinksky verduidelijkt waarom deze vestigingen elkaar aanvullen en versterken.

Virtual Car Wash Tour – Waterway Car Wash – A Tale of Two Sites

Op 18 september is het seminar ‘Virtual Car Wash Tour – Waterway Car Wash – A Tale of Two Sites’ te volgen op CWSE 2019. De sessie duurt van 13.0 tot 13.30 uur en vindt plaats in Room 2. Uiteraard zijn er meerdere interactieve presentaties en andere interessante meetings te bezoeken op Car Wash Show Europe 2019. Het event vindt op 18 en 19 september plaats in de Kromhouthal in Amsterdam. Bekijk het volledige programma hier.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.