Mislukt carwashbezoek: keuze voor gas eindigt in plas

Een automobiliste in New Jersey belandde na een bezoek aan de carwash in de rivier, omdat ze in plaats van op de rem op het gaspedaal trapte. De 64-jarige dame en haar dochter reden met hun 2002 Mercedes SUV Hackensack River in. Het ongeluk werd vastgelegd op video.

Een omstander spring de rivier in en hielp de vrouwen uit hun benarde positie. “Helaas zijn er geen regels opgesteld waarin staat dat er een vangrail bij deze carwash locatie geplaatst moest worden”, stelt brandweercommandant Justin Derevyanik. “Die keuze ligt bij de eigenaar van de carwash. Gelukkig konden we snel ter plaatse zijn.”

De vrouwen werden met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht. Hieronder is de video te zien van het ongeluk.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.