Leer op CWSE 2019 hoe connected cars de carwashbranche veranderen

Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op en het is zaak om als ondernemer goed op de hoogte te blijven. In de carwashbranche is het fenomeen ‘connected cars’ iets om goed in de gaten te houden, stelt ondernemer Alan Nawoj. De oprichter van Beacon Mobile denkt namelijk dat deze innovatie de toekomst van het autowassen is. Op Car Wash Show Europe 2019 (CWSE 2019) deelt hij zijn visie.

Toekomstbestendige wasgelegenheden verdiepen zich in innovatieve software. Met deze computerprogramma’s wordt het leven van carwashbezoekers vereenvoudigd. Connected cars communiceren via apps en daar kun je als carwashbedrijf op inspelen. Een wasprogramma bestellen via een app bijvoorbeeld is een manier van communiceren. Op CWSE 2019 legt Nawoj uit hoe je als ondernemer op deze trend kunt inspelen en je omzet kunt verhogen en tegelijkertijd je kosten kunt verlagen.

Connected Cars – The Future of Car Washing

Op 19 september is het seminar ‘Connected Cars – The Future of Car Washing’ te volgen op CWSE 2019. De sessie duurt van 13.30 tot 14.00 uur en vindt plaats in Room 1. Uiteraard zijn er meerdere interactieve presentaties en andere interessante meetings te bezoeken op Car Wash Show Europe 2019. Het event vindt op 18 en 19 september plaats in de Kromhouthal in Amsterdam. Bekijk het volledige programma hier.


Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.