Ontdek status internationale carwashbranche op CWSE 2019

Benieuwd voor welke uitdagingen de carwashbranche staat? Op Car Wash Show Europe 2019 geven brancheorganisaties van verschillende landen uitleg over de stand van zaken. Eric Wulf, CEO van de International Carwash Association (ICA), geeft een globale update.

Tijdens de lezing van Wulf komen rapporten van onder meer de ICA, BOVAG, BBRV, BTG en PRA/UK aan bod. Zo ontstaat een globaal overzicht van uitdagingen waar de sector op internationaal niveau voor staat. Verschillen en overeenkomsten worden zo inzichtelijk. Ook worden handvatten gegeven over hoe om te gaan met ontwikkelingen uit de branche.

Car Wash Associations Market Updates

Op 19 september is het seminar ‘Car Wash Associations Market Updates’ te volgen op CWSE 2019. De sessie duurt van 10.00 tot 11.00 uur en vindt plaats in Room 1. Uiteraard zijn er meerdere interactieve presentaties en andere interessante meetings te bezoeken op Car Wash Show Europe 2019. Het event vindt op 18 en 19 september plaats in de Kromhouthal in Amsterdam. Bekijk het volledige programma hier.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.