Voordringen in carwash valt slecht bij dronken, schietgrage bestuurder

Het staat hoog in de Top 10 van ergernissen: voorschieten. Een bezoeker van de Amerikaanse Westside Car Wash werd furieus toen hij meende dat iemand niet het geduld had om zijn beurt in de rij af te wachten en besloot om zijn wachttijd te verkorten. De 68-jarige Joseph Rivard besloot daarom om verhaal te halen bij deze ‘voordringer’ en dat deed dat met een vuurwapen in de hand.

Een niet onbelangrijk detail was dat Rivard dronken was. De benevelde senior werd laaiend, liep naar de vermeende voordringer toe en confronteerde hem met zijn actie. Rivard belette de man om zijn auto te verlaten. Daarna waggelde hij naar zijn eigen voertuig waaruit hij een revolver haalde. Dat vuurwapen richtte hij vervolgens op de zogenaamde voordringer.

Toen de sterke arm der wet er bijgehaald werd, constateerde deze dat Rivard dronken was. De senior werd gearresteerd en kreeg een hele zwik aanklachten aan zijn broek, waaronder illegaal vuurwapenbezit en openbare dronkenschap.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.