Bob Autowas

Huurovereenkomst BOB Autowas Rotterdam met tien jaar verlengd

De komende tien jaar blijft BOB Autowas Rotterdam op dezelfde locatie zitten. De huurovereenkomst is namelijk met tien jaar verlengd. De wasgelegenheid hoopt ook de komende jaren vaste en nieuwe klanten tevreden te stellen.

BOB Autowas is sinds 2004 verbonden als huurder van een bedrijfsruimte in twee light industrial complexen van PingProperties in Rotterdam en Schiedam. Beide complexen zijn onderdeel van het Retail Rijnmond fonds. BOB Autowas heeft zeventien vestigingen in Nederland en twee filialen in het buitenland.

Naast BOB Autowas huren ook Euromaster Bandenservice en Burger King in de complexen van PingProperties, meldt PropertyNL.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.