Team Mr. Wash geeft virtuele tour door vestiging Aachen

Benieuwd hoe het er voor en achter de schermen aan toegaat in een Duitse carwash? Het antwoord is te vinden op Car Wash Show Europe 2019 waar Raoul Enning van carwashketen Mr. Wash Autoservice AG een interactieve presentatie geeft. Bezoekers kunnen door deel te nemen aan een virtuele tour zien hoe er gewerkt wordt in de vestiging in Aachen.

Het filiaal in Aachen is de nieuwste aanwinst van Mr. Wash Autoservice AG. De nieuwe wasgelegenheid is voorzien van de modernste technologie en een groot stofzuigplein. Om zoveel mogelijk bezoekers welkom te heten en uit te nodigen voor een virtueel bezoek aan de vestiging, wordt de interactieve presentatie zowel in het Duits als Engels gegeven.

Virtual Car Wash Tour – Mr. Wash

Op 18 september is de ‘Virtual Car Wash Tour’ te volgen op CWSE 2019. De sessie duurt van 13.30 tot 14.00 uur en vindt plaats in Room 1. Deze sessie wordt in het Duits gegeven. Op 19 september is deze presentatie in het Engels te volgen. Deze tour vindt van 11.00 tot 11.30 uur plaats in Room 2. Uiteraard zijn er meerdere interactieve presentaties en andere interessante meetings te bezoeken op Car Wash Show Europe 2019. Het event vindt op 18 en 19 september plaats in de Kromhouthal in Amsterdam. Bekijk het volledige programma hier.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.