Vreemde vrijdagvideo: labrador laat zich verleiden door lavaboog

Labrador Percy werd door zijn bazinnetje getrakteerd op een bezoek door de carwash. De viervoeter kijkt zijn ogen uit, terwijl de auto waar hij inzit grondig gereinigd wordt. Het resulteert in een verbluffende (of verblaffende) kijkervaring.

De hond vindt het een bijzondere ervaring om een wasgelegenheid te bezoeken. Of hij een volgende keer meegaat, blijft de vraag. Percy vindt het duidelijk een bijzonder spannende gebeurtenis en weet niet wat hem overkomt. Afijn, kijk zelf maar.

Lees ook:

 

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.