‘De enorme drive van deze partij gaf de doorslag om voor hen te kiezen’

Tamoil Nederland B.V. nam haar filiaal in Tamoil Berkel-Enschot onder handen en liet deze van een nieuwe carwash voorzien. EenzetCarwash gaf het team van J.G. Timmer Bouwbedrijf de opdracht om de vloer, verlichting en wanden van de carwash op te knappen. Technisch Manager Zuid Patrick van Kaam van Tamoil Nederland B.V. blikt terug op de werkzaamheden die turnkey werden uitbesteed.

EenzetCarwash kwam tijdens een aanbestedingsronde met het beste voorstel voor de plaatsing van de nieuwe roll-over.  “De enorme drive van deze partij gaf de doorslag. Ze wilden zich bewijzen en waren erg gedreven. Hun manier van zakendoen en klantbenadering sprak ons erg aan”, stelt Van Kaam.

In Berkel-Enschot is voor de Istobal M’Start gekozen. Het gaat hier om een bemande locatie. Van Kaam: “Om de klant nog beter te bedienen is er gekozen voor een nieuwe machine met nieuw borstelmateriaal. De sensorborstels zorgen voor een zeer goed wasresultaat en zijn heel goed voor de lak. De hal is voorzien van LED-verlichting en nieuwe wandpanelen.”

Betaalwijze
Er is voor gekozen de wasbeurten af te laten rekenen via de Fuel Pos van TSG in de shop. “Er kan onder andere contactloos of cash betaald worden. Voor welke betaalwijze ook gekozen wordt: de klant moet de shop in om af te rekenen. De bedoeling is dan uiteraard dat men naast een ticket voor de wasstraat ook iets uit de shop koopt. De kassamedewerker geeft een korte uitleg over de werking van de wasgelegenheid, zodat elke bezoeker weet wat hij moet doen”, verduidelijkt Van Kaam.

De kassamedewerkers moeten een opleiding volgen, zodat ze de ins en outs van de wasinstallatie onder de knie krijgen. “We verzorgen trainingen aan het personeel over de werking van de wasstraat. Na afloop kunnen zij bezoekers instrueren over het juiste gebruik van de wasgelegenheid. Dat is belangrijk, omdat ze ook op calamiteiten moeten inspelen mocht er wat in de wasstraat gebeuren”, besluit Van Kaam.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.