Mesa Coatings staat op Car Wash Show Europe 2019

Mesa Coatings is komende woensdag en donderdag te vinden op de beursvloer van Car Wash Show. Het vloerenbedrijf uit het Brabantse Bladel voldoet aan alle wet- en regelgeving rond het milieu en veiligheid. Op de vakbeurs demonstreert de onderneming de vloersystemen en worden internationale projecten uitgelicht. Ook komen de verschillende samenwerkingsverbanden die het team van Mesa Coatings sloot met wasgelegenheden, pompeilanden en tankstations aan bod.

Wettelijke eisen op het gebied van milieuwetgeving en veiligheid worden steeds strenger. Met de steeds grotere nadruk op duurzaamheid zullen deze wetten strenger worden. Mesa Coatings is zich daarvan bewust, zegt accountmanager Jan-Peter van Eeden: “Ons team houdt de eisen op het vlak van milieuwetgeving nauwlettend in de gaten. We beschikken altijd over alle vereiste certificaten en documenten op dit gebied. Dit doen we in samenspraak met onze leveranciers. Ook zij moeten aan bepaalde voorwaarden voldoen uiteraard. Door samen te werken blijven we altijd up to date, zodat we aan alle regels en wetten voldoen.”

De vloersystemen zijn vloeistofdicht en tegen chemicaliën bestand. Daarnaast kenmerken de vloeren zich door de antisliplaag. Behalve de plaatsing van compleet nieuwe vloeren, kan Mesa Coatings ook herstelwerkzaamheden uitvoeren. “We raden het Mesa Fast vloersysteem aan voor plaatsing in pompeilanden en wasboxen. Dat systeem heeft zijn werking allang bewezen en is in honderden wasgelegenheden geplaatst. Als een klant meer wil weten over de ondergrond, kunnen we daarbij helpen. We kunnen als de klant dat wil partijen inschakelen die hen kunnen helpen. Wij kunnen hen het zoekwerk uit handen nemen”, besluit Van Eeden.

Antislip

Ondernemers die hun wagenpark zelf wassen, tankstationhouders met een carwash en eigenaren van wasboxen doen er verstandig aan goed na te denken over de inrichting van hun wasplek. Mesa Coatings kan naadloze, chemisch bestendige vloer- en wandcoatings plaatsen. Deze systemen zijn slijt- en krasbestendig en zijn leverbaar in verschillende RAL-kleuren. “De plaatsing van een wandcoating en een antislip vloer is erg belangrijk. Dat geldt ook voor wasstraten voor vrachtwagens van transportbedrijven. Ook deze truckwashes hebben baat bij een veilige, gripvaste vloer”, stelt Van Eeden.

Het bedrijf uit Bladel zoekt graag de samenwerking op. In het verleden werkte het team van Mesa Coatings onder meer samen met carwashbedrijven als EenzetCarwash, Christ, Dico, WashTec en DiBO en TSG . Ook werd de handen ineen geslagen met Vi-Tech, Interclean Benelux, Wasplein, Washnet, Prowash, Savona, Baptista en Fuel Sys en Bouwimpex. De Brabantse onderneming is een graag geziene gast in talloze, Nederlandse wasgelegenheden. Ook in het buitenland doet het bedrijf er alles aan om de naamsbekendheid te vergroten. Zo werden er door Mesa Coatings onder meer wasstraten in België, Duitsland en Frankrijk geplaatst. Het bedrijf installeerde recentelijk ook de vloeren van wasboxen in onder andere Bochum , Heinsberg en Ravels.

Verschillende partijen

Ook bij tankstations is Mesa Coatings een bekend gezicht. Het bedrijf heeft vloeren voor verschillende partijen gelegd waaronder Total, Shell, BP, Esso, Lukoil, Gulf en Berkman. Ook vloeren van de shops en tank-eilanden kunnen onder handen genomen worden door het team van Mesa Coatings.

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.