Fotoreportage: CWSE2019 | Car Wash Tours

De Car Wash Show Europe knalde dinsdag uit de startblokken met de Car Wash Tours. Met een touringcar bezochten belangstellenden drie verschillende carwashes rondom Amsterdam. In deze fotoreportage zijn foto’s van de tour te zien. De Car Wash Tours deden CarwashPlus in Purmerend aan, One2Wash in Zaandam en AtTheCarWashCompany in Wormerveer. 

CarwashPlus in Purmerend

Gert Goedhart is de eigenaar van CarwashPlus, de locatie in Purmerend staat er nu ongeveer anderhalf jaar. De carwash is gevestigd in een compleet getransformeerde oude staalfabriek. De auto’s gaan over een band van vijftig meter, daarna kunnen bezoekers nog gebruikmaken van twintig stofzuigplaatsen. Sinds CarwashPlus gestart is in Purmerend, zijn er nog eens twee carwashes in de regio bijgekomen. Om ervoor te zorgen dat de locatie interessant blijft, zorgt Goedhart voor allerlei extraatjes, zoals gratis gebruik van de mattenreinigers. CarwashPlus heeft nog een tweede vestiging in Haarlem.

One2Wash in Zaandam

Deze locatie wordt aangedreven door 1.300 zonnepanelen en recyclet 80 procent van al het water. Eigenaar Edward Verdoold runt niet alleen carwashlocaties, hij heeft ook een kartbaan. “Dit is allemaal vanwege mijn zoon, mensen vinden het fantastisch.” De carwash in Zaandam heeft een baan van achtendertig meter en heeft nog eens twintig gratis te gebruiken plekken om de auto uit te stofzuigen.

AtTheCarWash Company in Wormerveer

De derde locatie van de tours was AtTheCarWash Company in Wormerveer. Op deze plek is zowel een tankstation als een boemerangvormige carwash te vinden. De locatie heeft enkele wasboxen, een rolband en een faciliteit voor grote voertuigen. WashTec leverde de installaties.

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.