Vreemde vrijdagvideo: auto’s door de miniatuurcarwash

Wie zijn speelgoedautootjes ook eens door de carwash wil halen, moet contact opnemen met de Braziliaanse YouTuber Patrick Ceccato. Onder de naam Carwash Crazy plaatst hij filmpjes van zelfgebouwde miniatuurcarwashes op YouTube. Een uitstekende keuze voor deze editie van de vreemde vrijdagvideo!

De Ceccato is naar eigen zeggen geobsedeerd door oude technieken en schaalmodellen en in het bijzonder door de techniek in carwashes. Op zijn YouTubekanaal zijn meerdere modellen carwashes te zien en in de comments wordt besproken welke techniek en welke borstels het beste werken voor de miniatuurversies.

Lees ook:

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.