Fotoreportage: terugblik Car Wash Show Europe 2019

De derde editie van Car Wash Show Europe trok 2.300 bezoekers uit 54 landen en vond op 18 en 19 september plaats. Twee dagen lang stond de Kromhouthal in Amsterdam in het teken van alles dat met carwash te maken heeft. In deze fotoreportage is een sfeerimpressie van het evenement te zien.

Naast een vakbeurs werden ook excursies in de vorm van de Car Wash Tours georganiseerd. Ook stonden de uitreiking van de Car Wash Awards en een netwerkdiner op de agenda. De volgende editie van dit internationale carwash-event vindt in 2021 plaats.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.