Video: Carwashmedewerker pakt ook kofferbak en stoelen mee bij voorwas

Een medewerker van een Britse wasgelegenheid ging ogenschijnlijk iets te enthousiast te werk en besloot om naast de velgen ook de kofferbak en de stoelen van een Audi A6 schoon te spuiten. Deze extra service werd door een verbaasde bezoeker op video vastgelegd. De opmerkelijke handeling werd in opdracht van een klant uitgevoerd.

Filmer Sam Edwards plaatste de clip online en deze film ging al snel viraal. “De commentaren onder de video lieten me lachen. Ik las een opmerking dat het leek alsof men een crime scene wilde schoonmaken”, laat hij Lad Bible weten.

De precieze reden waarom naast het exterieur ook het interieur met hoge druk gereinigd werd, is vrij simpel stelt Edwards: “De medewerker van IMO Car Wash in Scunthorpe kreeg specifieke instructies om de auto ook van binnen schoon te spuiten omdat de voertuigeigenaar olie- en verfresten wilde verwijderen.”

Geen schade

Edwards was naar eigen zeggen ‘geschokt’ toen hij het tafereel zag: “Ik kon mijn ogen niet geloven en was bezorgd om de reactie van de auto-eigenaar. Toen ik die medewerker bezig zag, besloot ik mijn auto maar goed dicht te doen omdat ik het droog wilde houden.”

De gewraakte wasgelegenheid waar het voorval plaatsvond, heeft op de video gereageerd. Een woordvoerder laat het volgende weten: “Er is geen schade aan de auto ontstaan. De bedrijfsleider laat weten dat het hier om een vaste klant ging die heel gericht vroeg om verf- en olieresten met een hogedrukspuit te verwijderen. De klant was blij met het resultaat.”


Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.