Inschrijving voor de Tankstation Vakbeurs 2019 is geopend

De Tankstation Vakbeurs is het grootste vakevenement voor de tankstationbranche in Nederland en België. Deze vakbeurs vindt op woensdag 6 en donderdag 7 november plaats in Expo Houten. Twee dagen lang draait het op deze locatie om (alternatieve) brandstoffen, tankshops en carwashes. Tickets voor dit event zijn vanaf nu verkrijgbaar. Ben je werkzaam in de branche, dan is het entreebewijs uiteraard gratis. 

Naast informatief is een bezoek aan de Tankstation Vakbeurs ook erg geschikt om de banden met collega’s aan te halen. Het evenement in Expo Houten is een ideale gelegenheid om te netwerken. Daarnaast zijn op de beursvloer de nieuwste trends en ontwikkelingen uit diverse vakgebieden te zien. Oplossingen en diensten op het gebied van sectoren als brandstof, shop, laadpalen en wasgelegenheden worden op een plek gepresenteerd.

Nieuw dit jaar is de samenwerking die TankPro en CarwashPro opzochten met zusterblad Automobiel Management. Deze editie van de Tankstation Vakbeurs staan dan ook twee congressen op het programma. Het congres op woensdag 6 november draait volledig om de toekomst van de shop. Het congres op donderdag 7 november staat in het teken van brandstof en wordt mede georganiseerd met Automobiel Management. Het thema van dit congres is ‘Het nieuwe rijden: tanken of laden?’.

Carwash Seminar

Op de tweede beursdag is ook een prominente plek ingeruimd voor trends en ontwikkelingen op het gebied van wasgelegenheden. Op 7 november vindt namelijk de eerste editie van het Carwash Seminar plaats. Drie experts laten hun licht schijnen over verschillende onderwerpen die carwash-professionals bezighouden. Ook vinden op beide dagen interessante workshops plaats op de beursvloer.

Een bezoek aan de Tankstation Vakbeurs is gratis voor tankstationhouders, medewerkers van oliemaatschappijen, carwash-ondernemers en brandstofhandelaren. Aan het bijwonen van de congressen zijn wel kosten verbonden. Het is echter raadzaam om nu alvast een ticket te bestellen, want dan voorkomt u dat u op de beursdagen in de wachtrij staat om u aan te melden. Ga daarom direct naar de registratiepagina. Bekijk hier de openingstijden van de Tankstation Vakbeurs 2019. Om alvast in de stemming te komen, is hieronder een impressie van de voorgaande edities te zien.

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.