Video: domme dief poogt geldautomaat carwash te stelen

De politie van Californië is op zoek naar een man die poogde een geldautomaat van een carwash te stelen. Met een auto en een haak met ketting poogde de inbreker wat geld binnen te harken. Dat gaat niet zo soepel als gehoopt en na enkele malen besluit de dief af te druipen. Deze mislukte pogingen zijn op beeld vastgelegd.

Op de video is de gemaskerde man aan het werk te zien. Het voorval vond plaats bij Concord Carwash dat aan Matheson Road ligt. Het voertuig van de mislukte dief is overigens wel aan een grondige wasbeurt toe.

Sometimes persistence does not pay off!

On September 24th, 2019, at about 7:30 AM, the person in this video attempted to steal a coin machine from a carwash on Matheson Road. After making several attempts to steal the machine, he eventually gave up and decided to leave. Luckily, there was a surveillance camera that captured the suspect’s persistence. We did a little research with the license plate seen in the video and turns out the truck was reported stolen from a nearby neighborhood on that same morning. The pickup truck is described as a black 2000 Toyota Tacoma (Plate #: 01295Z1) with oxidized paint. The truck and suspect are still outstanding. If you happen to see the pickup truck during your travels, please contact the Concord Police Department at 925-671-3333. We would love to get this truck back to its rightful owner. -491If you can provide any information on this case, please contact Detective Chris Blakely (Christopher.Blakely@cityofconcord.org).

Posted by Concord Police Department on Monday, 30 September 2019

Onderwerpen: , ,

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.