tvb, tankstation vakbeurs,

Carwash-ondernemers over meerwaarde Tankstation Vakbeurs

Expo Houten staat op 6 en 7 november in het teken van alles wat met tankshop, brandstof en carwash te maken heeft. Op deze dagen vindt namelijk de Tankstation Vakbeurs 2019 plaats. Een ritje naar dit event is zeker de moeite waard, laten deze drie carwash-ondernemer weten. Zij waren vorig jaar van de partij en blikken terug op een geslaagde editie. Ook volgende maand zijn zij op de beursvloer te vinden.

Tijdens deze editie van de Tankstation Vakbeurs is de rol van carwashes groter dan ooit. Grote partijen uit de branche geven acte de présence op dit evenement. Zo staan onder meer Christ, EenzetCarwash, WashTec, DiBO Cleaning Systems, iClean Dogwash, Mesa Coatings en Kärcher met een stand in Houten.

“Prachtige Tankstation Vakbeurs 2018 gehad in Expo Houten. Veel mensen weer gesproken en enkele leuke nieuwe contacten opgedaan!”
Jeroen Visser (DICO Carwash)

Op de beursvloer zijn de nieuwste trends en ontwikkelingen uit diverse vakgebieden te zien. Niet alleen uit de carwashbranche, maar ook uit andere industrieën. Oplossingen en diensten op het gebied van sectoren als brandstof, shop, laadpalen en wasgelegenheden worden op een centrale plek gepresenteerd.

“Uiteraard staan onze specialisten op de Tankstation- en Carwash Vakbeurs 2019 op woensdag 6 en donderdag 7 november!”
Joost Hermans (Mesa Coatings)

Een andere reden om de Tankstation Vakbeurs te bezoeken is vanwege de eerste editie van het Carwash Seminar. Thijs Koelewijn van Qlean-Tec bijt het spits af met zijn lezing ‘De Carwash als Huiskamer’. Hij benadrukt het belang van chemie in wasgelegenheden. De tweede spreker is Sebastiaan van der Burg van ACE Carwash Systems. De presentatie ‘Nut en noodzaak van betaalsystemen in de carwash’ belicht het belang van verschillende betaalmogelijkheden. Ook het bevorderen van de doorstroom wordt onder de loep genomen. Jeffrey Broere van HB Truckwash sluit de eerste editie van het Carwash Seminar af. In zijn presentatie gaat hij dieper in op zijn bedrijfsvoering en hoe het concept van HB Truckwash inspeelt op een behoefte.

“Een korte terugblik op een uiterst geslaagde Tankstation & Carwash Vakbeurs op 21 en 22 november 2018. Onze ruime stand bood volop gelegenheid om met elkaar in contact te komen en van gedachten te wisselen over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van auto wassen. We willen iedereen die ons heeft bezocht enorm bedanken voor de positieve bijdrage aan deze geslaagde beurs!”
Mark Jacobs (EenzetCarwash)

Het Carwash Seminar is gratis bij te wonen en vindt van 11.00 tot 12.30 uur plaats op donderdag 7 november in Expo Houten. Registreren voor de beurs en het seminar is gewenst, want het aantal plekken is beperkt. Inschrijven kan hier. Om alvast in de stemming te komen voor de Tankstation Vakbeurs 2019 is hier een sfeerverslag van vorig jaar te zien.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.