Vreemde vrijdagvideo: schuimboog verandert in schuimbekken

Een bezoek aan een wasgelegenheid vereist enige voorbereiding. Zo is het bijvoorbeeld verstandig om te controleren of alle deuren en ramen gesloten zijn voordat je onder de schuimboog gaat. Ook het dakraam moet goed nagelopen worden en laat het gezin in dit filmpje dat nu net vergeten zijn…

Wat begint als een gezellig uitje in een wasgelegenheid, mondt uit in financieel drama. Het dakraampje staat nog open en als het gezin onder de schuimboog (‘Kijk, het is blauw en paars!’) komt. De dame achter het stuur houdt zich niet in qua commentaar en gaat helemaal los wat een bijzonder (leed)vermakelijk filmpje oplevert. Afijn, oordeel en kijk zelf.

Lees ook:

  • Vreemde vrijdagvideo: Kiki challenge in carwash kost deur
  • Vreemde vrijdagvideo: fout verlopen voorwas wordt Star Wash
  • Vreemde vrijdagvideo: auto’s door de miniatuurcarwash
  • Vreemde vrijdagvideo: labrador laat zich verleiden door lavaboog

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.